Onze jeugdvisie

RC Hades biedt een gezond en ontspannend alternatief aan als vrijetijdsbesteding, namelijk voetbal.

De jeugdopleiding van RC Hades kreeg tijdens het seizoen 2018-2019, na de audit van Double Pass, een 4-sterren label en werd uitgeroepen tot ‘beste IP-club van Vlaanderen’.

Binnen de kwalitatief hoogstaande 4-sterren jeugdopleiding van RC Hades staan de belangen van het kind voorop en staat het kind op elk moment en in elke situatie centraal. Er wordt geen onderscheid gemaakt in afkomst, kleur of geaardheid.

De tijd dat het kind op de club is, moet verrijkend en zinvol zijn.

Lees meer

Wil je graag speler worden bij RC Hades?

Stel je spontaan kandidaat als speler, onze scoutingscel neemt spoedig met je contact op indien er mogelijkheden zijn.

Stel je kandidaat

Samenwerking Genk/Forza

Dankzij het FRZA! Limburg project kan RC Hades meegenieten van de expertise, visie en aanpak van de jeugdopleiding van KRC Genk.

Onder het motto “eerst opleiden, dan scouten” ging KRC Genk een nauwe samenwerking aan met enkele Limburgse interprovinciale voetbalclubs (KVV THES Sport, SV Belisia/Belisia Youth, KVK Wellen en RC Hades).  KRC Genk vaardigt in elke club een technisch coördinator én twee opleiders af. Zij zorgen zowel voor opleiding van de trainersstaf als voor gerichte trainingen bij de leeftijdscategorieën U6 tot U9.

Onze ploegen

Ontdek alle ploegen
Double Pass 4 sterren

Scoren met jeugd, dat doe je met Foot PASS

Als club scoor je altijd met Foot PASS! Je zet niet alleen jouw club op de kaart, maar werkt ook verder aan de kwalitatieve uitbouw van jouw jeugdopleiding. Toekomst verzekerd!

Talentorama

Talentorama is de samenwerking tussen RC Hades en Torpedo Hasselt. Deze samenwerking heeft als doel om de eigen jeugd nog meer kansen te geven en draait rond de ontwikkeling van jong talent, met als ultieme doel zoveel mogelijk jeugdspelers te laten doorstromen naar de eerste elftallen en met het einddoel om op termijn de kernen van de eerste ploegen zoveel mogelijk samen te stellen met eigen jeugdspelers.

Centraal staat de ontwikkeling van talent van elke jeugdspeler. In eerste instantie door een opleiding aan te bieden die hun voetbalcapaciteiten permanent verbetert. Maar ook de maatschappelijke waarden, die beide clubs gemeenschappelijk hebben, vormen een belangrijk onderdeel van de opleiding.

De volledige uitleg over de samenwerking vindt u op de website terug.