Speelminuten eigen spelers

14665

Volgende wedstrijden

Bekijk alle wedstrijden
K.Diegem Sport
RC Hades
Bekijk alle wedstrijden

Staff

Geen sterk team, zonder sterke leiders. T1 Wim Mennes zet de lijnen uit en kan teren op zijn unieke ervaring als profvoetballer bij oa STVV en Westerlo. Met Wezel Sport oogstte hij als trainer al dadelijk succes.
Als T2 komt Kurt Bongaerts terug aan boord. Jarenlang leidde hij onze jeugdopleiding. Nu maakt hij zijn intrede, met een Uefa A diploma op zak, bij de eerste ploeg. Onze keeperstrainer Ed Silay sluit het rijtje.

Medische begeleiding

RC Hades beschikt over een uitgebreide medische staff. Deze begeleidt niet enkel de A-kern, maar waakt over en begeleidt onze jeugdspelers volgens het principe van 'medisch verantwoord sporten'. De aandacht is hierin primair gericht op blessurepreventie in het bijzonder bij de groeispurt van de bovenbouw. Door spelers continu te meten en te monitoren gaan de specialisten van RC Hades op zoek naar persoonlijke verbeterpunten. Daarnaast geven spelers – met advies en begeleiding van de medische staf – zelf sturing aan hun leefstijl om in optimale fysieke prestatietoestand te komen en te blijven.