• Racing Club Hades Hasselt • Putvennestraat 81 • 3500 Hasselt

K. Zonhoven VV en RC Hades slaan de handen in elkaar voor het goede doel

05 februari 2018

Enkele maanden geleden kregen wij het verschrikkelijke nieuws dat één van onze spelertjes ernstig ziek was. Een kind van 8 jaar dat moet vechten tegen zo een zware ziekte kan alle steun gebruiken dachten wij bij beide clubs. Jorgo was jaren een spelertje van Zonhoven VV en had in het tussenseizoen de stap naar RC Hades gezet. 

2 weken geleden was er al een fantastisch initiatief om een benefiet te organiseren. Hier waren verschillende mensen van zowel Zonhoven VV als RC Hades aanwezig. Dit konden wij vanuit de beide clubs alleen maar toejuichen. Jullie hebben laten zien dat beide clubs meer dan een gewoon voetbalclub zijn, namelijk een club met een WARM HART. 

Beide clubs hadden voor de benefiet al contact met elkaar. Wij wilden iets doen om Jorgo en zijn familie te steunen. Wij gaan dan ook een uitwisseling organiseren op zaterdag 10 februari met de onderbouw en middenbouw. De bovenbouw laten wij met rust omwille van hun examens op dat moment waar wij iedereen veel succes mee wensen. 

Concreet is er het volgende afgesproken: 

  • De inkom wordt verhoogd naar 5€. Deze gaat integraal naar Jorgo. Wij hopen dat jullie dit niet laat afschrikken maar juist iedereen aanmoedigen om hier aanwezig te zijn.
  • De clubs kijken nog om een deel van de kantine-inkomsten bij dit bedrag te voegen. 
Wedstrijden in Zonhoven VV

 Wedstrijden in RC Hades

10u00  :  U7 Zonhoven VV - U7 RC Hades   10u00  :  U8 RC Hades - U8 Zonhoven VV
10u00  :  U9 Zonhoven VV - U9 RC Hades   10u00  : U8 RC Hades - U8 Zonhoven VV
10u00  :  U9 Zonhoven VV - U9 RC Hades   10u00  : U10 Gew RC Hades - U10 prov Zonhoven VV
10u00  :  U13 prov Zonhoven VV - U12 IP RC Hades   10u00  : U15 Gew RC Hades - U15 Zonhoven VV

 

We willen er een geslaagde uitwisseling van maken. Kom gerust een kijkje nemen en zo Jorgo en zijn familie steunen. Zij kunnen alle steun gebruiken. 

Met warme en sportieve groeten, 

Bestuur en coördinatoren K. Zonhoven VV en RC Hades Hasselt