• Racing Club Hades Hasselt • Putvennestraat 81 • 3500 Hasselt

Scoren met jeugd, dat doe je met Foot PASS

Scoor met Foot PASS! 
Als club scoor je altijd met Foot PASS! Je zet niet alleen jouw club op de kaart, maar werkt ook verder aan de kwalitatieve uitbouw van jouw jeugdopleiding. Toekomst verzekerd! 

1. Geniet mee van subsidies uit het 'jeugdfonds' van de VFV!

De Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV) heeft een nieuw project opgestart om de kwaliteit van de jeugdwerking in haar clubs te verbeteren. Hiervoor wordt officieel samengewerkt met Foot PASS voor de uitvoering van een objectieve audit in de clubs. Deze audit leidt echter niet alleen tot concreet advies, maar zal ook de mogelijkheid bieden om aanspraak te maken op werkingssubsidies uit een nieuw jeugdsportfonds. Let op, ook voor het laten uitvoeren van de audit worden subsidies voorzien! Een unieke kans dus om de kwaliteit van jouw jeugdopleiding te laten meten en hiervoor ook nog eens financieel ondersteund te worden.

2. Onderscheid je met een kwaliteitslabel

Vandaag wordt veel belang gehecht aan kwaliteit. Niet alleen de ouders, maar ook de trainers, de sponsors en de overheid verlangen steeds meer van de club. Laat hen weten dat jullie voor kwaliteit staan! Met het Foot PASS kwaliteitslabel kan je hen overtuigen.